PENTRU: G_contra…@ … , georgel, specialisti, NESPECIALISTI, potentialii investitori etc.
Citat partial din fragmentul d-lui georgel: “ … Nu mai citez restul mesajului ca nu are nici un rost. Important ar fi sa explicati de unde vine energia aceea castigata, deoarece cu formula L = MGH nu iese de niciunde castig pe parcursul unui ciclu complet.”
RASPUNS: calculele de la PRIMA PROBA, redactate mai jos, dovedeste castigul SUPRAUNITAR si INFIRMA vorbele dvs NEFONDATE.
Citez partial din e-mailul d-lui G_contra: “… am citit raspunsurile de pe forumuri la care repetatii aceleasi fragmante fara detalii suficente ptr a le intelege. Unele fragmente nu au nicio legatura intre ele, sustin lucruri total diferite. La calcule ar trebuii sa explicati cu mai multe amanunte prima proba in vederea omolagarii. … ”
RASPUNS: aveti dreptate privind PRIMA PROBA, postez si pe forum calculele cu solicitarile dvs astfel este posibil sa se fie intelese mai bine.
Calcule prezente mai jos sunt sustinute cu mai multe detalii si explicati ptr a intelege mai usor inventia.
Calculele dovedesc castigul SUPRAUNITAR al inventiei si pentru potentialii investitori.
Pentru bunastarea tuturor popularizati inventia mileniului III, care produce curent electric aproape gratuit.
Specialistii din orice domeniu care se implica si gaseste investitor, dupa verificarea teoriei si-a calculelor aferente inventiei, poate castiga mai mult decat la orce alta afacere.
Calculele INVENTATORULUI sustine INVENTIA si castigul SUPRAUNITAR
Doar prin teorie si calcule se poate dovedii fezabilitatea inventiei, ambele sunt postate si pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com
Ptr a verifica inventia mileniului III, este suficent sa stiti formulele: F1*b1=F2*b2 ; L=mgh. Caci ptr a realiza calculele sunt necesare numai operatii de baza precum adunare, scadere, inmultire si impartire.
Ptr a intelege modul de functionare al inventiei redactez din materialele care sustin inventia cateva fragmente:
“Calcule ptr un ciclu complet se realizeaza cu formula lucrului mecanic numai ptr tractarea celor doua greutati conf. inventie si cu formula parghiei ptr coborarea celor 8 parghii conf. inv. si fig. N/2.”
“Calculele inventatorului au fost infirmate (NEGATE) de pseudo-specialistii care au calculat (in raport cu tipul turbinei) numai intre ~15% si 25% din energia potentiala a celor 8 greutati de pe circumferinta.”
1 – forta de grevitatie roteste turbina datorita energiei potentiale a celor 8 greutati conf. inventie.
Aidoma cum forta vantului, a apei, a aburului, a gazului etc. roteste turbinele: eoliene, hidraulice, centrale termoelectrice etc.
“Pentru a intelege inventia trebuie sa intelegeti structura de rezistenta a inventiei: parghia de ordin 0, lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta.
Notiunile absolut noi in fizica, mentionate mai sus, sunt structura de rezistenta a inventiei, fara ele inventia nu exista. Toate turbinele gravitationale sunt *perpetuum mobile autoalimentate* datorita structurii de rezistenta.
Cele opt parghii de ordin 0 produce lucru mecanic multiplu. Lucru mecanic multiplu realizeaza excentricitatea permanenta si toate trei impreuna produce mai multa energie conventionsala decat consuma.
Ptr a stii ce este structura de rezistenta a inventiei trebuie sa lecturati cele trei notiuni noi in FIZICA:
- Legea I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin 0, care are doua legi, 8 definitii si doua formule mai complexe.
- LUCRU MECANIC MULTIPLU, care are trei teoreme si trei formule mai complexe.
- Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta, care are trei legi etc.”
2 – turbina roteste o roata dintata care este asamblata pe arborele turbinei gravitationale
Aceasta roata dintata are diametrul de 10 ori mai mare decat diametrul pinionului de la multiplicatorul de turatie.
3 – arborele turbinei gravitationale roteste mecanismul multiplicatorului de turatie (cele doua pinioane stanga, dreapta conf. inventie)
Aidoma cum turbinele eoliene, hidraulice etc. roteste multiplicatoarele lor de turatie.
4 – cele doua pinioane roteste mecanismele multiplicatorului de turatie ptr. a multiplica turatia de la 10 rot/min la cat este nevoie.
5 – cei doi arbori de iesire din multiplicatorul de turatie roteste cele doua generatoare care produc energia electrica conf. inventie.
Aidoma cum multiplicatoarele turbinelor eoliene, hidraulice etc. actioneaza generatoarele pentru a produce energie electrica.
6 – energia electrica produsa fi-va distribuita din reteaua proprie unde este nevoie.
Citez calculele: popularizate prin mailuri, postate pe forumuri si pe site mentionat mai sus.
Citez inca odata calculele care trebuie realizate cu formula L = mgh, cu explicatii suplimentare.
“La inventie se calculeaza cu formula L = mgh numai doua calcule:
-Ptr ridicarea greutati conf. inventie: 8000(kg)*10.5(m)*9.8 = 823200J
-Si pt. prima proba inainte de functionarea turbinei se verificata daca FUNDATIA, semilagarele cu rulmenti, sistemul monobloc de parghii etc. (conf. inventie si fig. 2) daca rezista la bruscari accidentale. … “
“ATENTIE!
Toate CICLURILE sunt IDENTICE in tot timpul functionarii la toate turbinele gravitationale indifferent de tipul sau titlul turbinelor.
ATENTIE! Acest perpetuum mobile autoalimentat din momentul pornirii (chiar din primul CICLU) si in tot timpul functionarii produce mai multa energie electrica decat consuma.
Exceptie se face numai cand se franeaza turnina ptr diverse motivatii, vezi lucrarea cu titlul *FRANAREA TURBINEI* de pe site mentionat mai sus.
PERIOADA UNUI CICLU este in raport cu numarul de rot/min a turbinei gravitationale”
“Calculam la coborare toate cele 8 puncte materiale (greutati) conf. fig. N/2, fara sa fie cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie, cele doua generatoare si fara ridicarea greutatii conf. inventie.
Atentie!
–nu se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.
–nu se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.
–se calculeaza numai energia potentiala a celor 8 greutati aflate pe circumferinta conf. fig. N/2, din momentul deblocari turbinei gravitationale mixte ptr functionare.”
“ATENTIE!
Lucru mecanic se calculeaza cu formula L = MGH, numai si numai la greutati, una cate una.
Citez inca odata calculele care trebuie realizate cu formula L = mgh, cu explicatii suplimentare.
CALCULELE care DOVEDESC CASTIGUL SUPRAUNITAR, de la prima proba in vederea omolagarii, le citez, dupa motivatia probei mentionate:
“Ptr OMOLOGARE: la prima proba, inainte de probele functionale ale turbinei gravitationale mixte se verificata daca rezista la bruscari accidentale FUNDATIA, semilagarele cu rulmenti, sistemul monobloc de parghii etc. (conf. inventie). Acesta avarie, accident se poate produce din diverse motivatii.
Deci la prima proba turbina are toate cele 8 greutati blocate pe circumferinta. Arboreale turbinei nu este cuplat cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare, conf. procedurilor redactate in caietului de sarcini.
Acest lucru este strict necesar ptr a elimina accidentele posibile in timpul probelor functionale care pot provoca distrugerea turbinei care fi-va echipata complet.”
Deci prima proba se face cu toate cele 8 greutati blocate pe circumferinta.
– daca toate cele 8 greutati sunt blocate pe circumferinta si se deblocheaza turbina gravitationala ptr functionare toate cele 8 greutati cad liber inspre cadranele 3 si 2 in sens trigonometric. Datorita caderii libere intr-o fractiune de secunda greutatile fi-vor in cadranele 3 si 2 in sens trigonometric. Dupa mai multe oscilatii (pendulari) turbina se opreste si greutatile fi-vor numai in cadranele 3 si 4.
– astfel avem o inaltime a tuturor celor 8 greutati de 5.25m, REALIZATA NATURAL. Patru greutati in cadranel 3 in sens trigonometric si patru greutati in cadranel 4 in sens trigonometric… ”
“Acesta situatie de AVARIE dovedeste faptul ca energia potentiala a celor 8 greutati aflate pe circumferinta conf. fig. N/2 PRODUCE MAI MULTA ENERGIE DECAT CONSUMA ptr ridicarea celor doua greutati conf. inventie.
Acesta situatie de AVARIE dovedeste faptul ca inventia produce un castig de energie SUPRAUNITAR.”
– la aceasta proba orice om cu studii medii constata faptul ca turbina este in echilibru dinamic si fara calcule constata ca UNA GREUTATE (8000kg) CARE SE RIDICA de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventie NU POATE TINE IN LOC 7 GREUTATI (7*8000=56000kg)
– de la aceasta proba rezulta faptul ca calculele realizate de pseudo-specialisti si calculele realizate de firma SC Blue Spark Systems SRL (firma falimentara). – specializata in automatizari industriale -cercetare, proiectare si executie- sunt GRESITE, NEADECVATE INVENTIEI.
– deoarece din calculele acestor specialisti INCOMPETENTI sau de REA-CREDINTA rezulta faptul ca UNA GREUTATE (8000kg) CARE SE RIDICA de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventie anuleaza energia potentiala a celor 7 greutati (7*8000=56000kg) aflate pe circumferinta conf. inventie.
– calculele acestor specialisti INCOMPETENTI sau de REA-CREDINTA reprezinta doar energia consumata pentru pornirea turbinei gravitationale, fara a tine cont de faptul ca energia potentiala a celor 8 greutati aflate pe circumferinta conf. inventie si fig. N/2, chiar din momentul deblocari turbinei gravitationale ptr functionare este cu mult mai mare decat energia potentiala a greutati care se ridica.
Deoarece energia potentiala de la una greutate de 8000kg care urca de pe circumferinta nu poate anula energia potentiala de la 6 parghii de ordin 0, conf. inv. fig. 1 si fig. N/2 = 949846N sau 94980kg.”
CONFORM CALCULELOR DE LA PRIMA PROBA (redactate mai jos) INVENTIA PRODUCE MAI MULTA ENERGIE CONVENTIONALA DECAT CONSUMA.
Calculam la coborare energia potentiala a celor 8 greutati aflate pe circumferinta conf. inventie si fig. N/2,: 8000(kg)*8(buc)*5.25(m)*9.8 = 3292800J.
Specialistii pot calcula fiecare greutate cu inaltimea proprie (cu formula L=mgh) dar rezultatul final fi-va apropiat cu rezultatul ESTIMATIV al inventatorului.
Scadem ridicarea greutatii (ridicarea greutati conf. inventie: 8000(kg)*10.5(m)*9.8 = 823200J) si avem: 3292800J – 823200J = 2469600J
Scadem ptr alte pierderi 69600J = 2400000J. Castigul SUPRAUNITAR.
Specialistii trebuie sa infirme sau sa confirme afirmatia de mai sus. Daca afirmatiile sunt gresite trebuie dovedite cu corectarea calculelor, aidoma unui professor care corecteaza lucrarea unui elev.
Castigul SUPRAUNITAR al specialistilor ar trebuii sa fie in jurul a 2400000J.
Conf. legii conservării energiei energia de 2400000J se transforma in energie electrica prin intermediul multiplicatorului de turatie si a celor doua generatoare realizand castigul SUPRAUNITAR al turbinei gravitationale conf. inventie.
Aceasta energie supraunitara demonstrata cu formula lucrului mecanic este doar o mica parte din energia potentiala a celor 8 greutati de pe circumferinta realizata intr-un CICLU conf. inventie.
Calculele cu formula parghiei:
In acelasi ciclu se realizeaza mult mai multa energie care se poate calcula cu formula parghiei F1*b1=F2*b2”
Citez primul punct din prezentul mail care dovedeste asemanarea cu celelalte turbine:
“1 – forta de grevitatie roteste turbina datorita energiei potentiale a celor 8 greutati conf. inventie.
Aidoma cum forta vantului, a apei, a aburului, a gazului etc. roteste turbinele: eoliene, hidraulice, centrale termoelectrice etc.”
Raza medie estimativa utilizata de INVENTATOR este = 2.625m, la toate turbinele gravitationale care are inaltimea centrelor de greutate al celor 8 puncte materiale de pe circumferinta = 10.5m.
Varianta pesimista: F1 = 8000(kg)*6(buc)*9.8 = 470400N; 470400(N)*2.625(m) = 1234800(Nm);
Momentul fortei de la arborele turbinei cu una rot/min = 1234800Nm.
F2 = {470400(N)*2.625(m)} : 1.3m = 949840N sau 94980kg bruscheaza subit turbina.
Specialistii dvs sa realizeze alte calcule pentru ca inventatorul a realizat calcule estimative
Varianta optimista – sustinuta de inventator: F1 = forta activa (8000kg*6=48000kg); F1 = 48000*9.8 = 470400N; b1 = 2.625m; b2 = 0.03m; h = 10.5m; F2 = 0; b1 = bratul fortei active; b2 = bratul fortei rezistente. F2 = (470400N*2.625m = 1234800Nm) : 0.03m; F2 = (1234800Nm : 0.03m); (F2 = forta de la arboreale turbinei gravitationale); F2 = 41160000N sau 4116000kg bruscheaza subit turbina.
Calcule ptr multiplicatorul de turatie: F1’ = forta care roteste pinionul multiplicatorului datorita parghiei de ordin 2; b1’ = 0.13m (raza pinionului) ; b2’ = 1,3m (raza rotii dintate montata pe arborele turbinei); F1’ = (F2’*b2’) : b1’ ; (41160000N*1.3m) = 53509300Nm; 53509300 : 0.13 = 411610000N sau 41161000kg.
ATENTIE!
Specialistii trebuie sa infirme sau sa confirme ACEASTA FORTA DE 411610000N sau 41161000kg, care roteste multiplicatorul de turatie si actioneaza cele doua generatoare ptr a produce energie electrica.
Aceasta forta de F2 = 41160000N sau 4116000kg care bruscheaza subit turbina este realizata numai si numai de forta de gravitatie, fara forta: vantului, apei, aburului, gazelor etc.
Deoarece conf. legii conservării energiei energia de 2400000J se transforma in energie electrica prin intermediul multiplicatorului de turatie si a celor doua generatoare realizand castigul SUPRAUNITAR al turbinei gravitationale conf. inventie.
In concluzie specialistii trebuie sa infirme sau sa confirme calculele autorului cu motivatii pertinente si sa-si asume responsabilitatea cu NUME, profesie, loc de munca aidoma ca firma SC. Blue Spark Systems SRL (FIRMA FALIMENTARA) – specializata in automatizari industriale cercetare, proiectare si executie.
Firma SC. Blue Spark Systems SRL a fost infintata in anul 2008. Aceasta firma nu a avut salariati in 2010, chiar in perioada cand a realizat calculele GRESITE ptr. inventie. Calculele se pot accesa pe link-ul www.surseenergie.ro /
Verificarea CALCULELOR trebuie facuta si personal de investitor daca vrea sa fie sigur de faptul ca specialistii solicitati sunt de buna-credinta sau NU.
Deoarece poate pierde un castig EXPONENTIAL in raport cu ce investeste.
Daca solicitati raspunsuri la intrebari adecvate inventiei in mod sigur veti primii raspunsuri in spiritual inventiei.
Raspund cu placere oricarui solicitant la intreberi daca sunt clare si potrivite inventiei.
Cu stima, Ioan Sabau